Teams

Hieronder valt dienstverlening gericht op het structureel verbeteren van de performance van teams  als hoeksteen voor een agile, innovatieve organisatie.

De door ons ontwikkelde dienstverlening focussed op de samenhang tussen doelen, omgeving en team. Op basisvan onderzoek op allerlei deelgebieden en onze ervaring is een duidelijk beeld ontstaan welke factoren op elk van deze punten welke rol spelen. We onderscheiden ons hiermee van de vele organisaties die een van de deelaspecten als uitgangspunt nemen.

Dit vormt een waardevolle basis voor analyses, adviezen, coaching en interventies.

Team performance assessment

In een doorlooptijd van twee dagen wordt een team beoordeeld op alle onderkende performance aspecten. Deze worden besproken met het team en alle betrokken managers. Dit vormt een uitstekende basis voor een interventie strategie die niet alleen gericht is op het laaghangend fruit maar juist op de meer structurele, exponentieel meer opleverende veranderingen.

Interventie planning

Met betrokken teams en management wordt een interventie strategie gedefinieerd. Dit is een ondersteunende dienst op het vlak van team dynamica voor managers die een verandering te realiseren.

Interventie coaching

Ondersteuning van managers die een performance verbetering dienen te realiseren. De focus ligt bij het interveniëren op gedrag en het creëren van overtuigingen.

Interim management

Vooral als bij start van een verandering ook de indeling van de organisatie verandert, is het verstandig een ervaren verandermanager de leiding te geven. Zijn ervaring borgt dat de verandering volgens een geordend proces verloopt en dat het uiteindelijke management tijd krijgt zich voor te bereiden op een nieuwe rol.